# Sunday, Sep 24

Time	Duration	End time	Type of event	Speaker	Location
19:30	2h	21:30	Dinner		Restaurant

# Monday, Sep 25

Time	Duration	End time	Type of event	Speaker	Location
07:00	2h 30m	09:30	Breakfast		Restaurant
09:30	30m	10:00	Welcome	A. Patella, J. Plefka	Conference room
10:00	30m	10:30	Talk	Julien Barrat	Conference room
10:30	30m	11:00	Coffee break		
11:00	30m	11:30	Talk	Jeremy Green	Conference room
11:30	1h	12:30	Lecture	Gurtej Kanwar	Conference room
12:30	2h	14:30	Lunch break		Restaurant
14:30	30m	15:00	Talk	Tim Meier	Conference room
15:00	1h	16:00	Flash talks	New students	Conference room
16:00	30m	16:30	Coffee break		
16:30	3h	19:30	Poster session		Conference room
19:30	2h	21:30	Dinner		Restaurant

# Tuesday, Sep 26

Time	Duration	End time	Type of event	Speaker	Location
07:00	2h 30m	09:30	Breakfast		Restaurant
09:30	30m	10:00	Talk	Gustav Jakobsen	Conference room
10:00	30m	10:30	Talk	Felipe Diaz- Jaramillo	Conference room
10:30	30m	11:00	Coffee break		
11:00	30m	11:30	Talk	Outreach team	Conference room
11:30	1h	12:30	Lecture	Gurtej Kanwar	Conference room
12:30	2h	14:30	Lunch break		Restaurant
14:30	30m	15:00	PI's talk	Gustav Mogull/Jan Plefka	Conference room
15:00	1h	16:00	Lecture	Gurtej Kanwar	Conference room
16:00	30m	16:30	Coffee break		
16:30	1h	17:30	Lecture	Gurtej Kanwar	Conference room
17:30	1h	18:30	Student meeting	Davide Scazzuso, Benjamin Sauer	Conference room
18:30	1h	19:30	Free time		
19:30	1h	20:30	Dinner		Restaurant
20:30	1h	21:30	Career beyond phys.	Markus Schulze	Restaurant

# Wednesday, Sep 27

Time	Duration	End time	Type of event	Speaker	Location
07:00	2h 30m	09:30	Breakfast		Restaurant
09:30	30m	10:00	Talk	Raj Patil	Conference room
10:00	30m	10:30	Talk	Tomas Codina	Conference room
10:30	30m	11:00	Coffee break		
11:00	1h	12:00	Lecture	Uwe-Jens Wiese	Conference room
12:00	2h	14:00	Lunch break		Restaurant
14:00	1h	15:00	Lecture	Uwe-Jens Wiese	Conference room
15:00	30m	15:30	Coffee break		
15:30	1h	16:30	Lecture	Uwe-Jens Wiese	Conference room
16:30	3h	19:30	Free time		
19:30	2h	21:30	Dinner		Restaurant

# Thursday, Sep 28

Time	Duration	End time	Type of event	Speaker	Location
07:00	2h 30m	09:30	Breakfast		Restaurant
09:30	30m	10:00	Talk	Beniamin Sauer	Conference room
10:00	30m	10:30	Talk	Daniele Artico	Conference room
10:30	30m	11:00	Coffee break		
11:00	30m	11:30	Talk	Davide Scazzuso	Conference room
11:30	1h	12:30	Lecture	Uwe-Jens Wiese	Conference room
12:30	2h	14:30	Lunch break		Restaurant
14:30	30m	15:00	PI's talk	Peter Marquard	Conference room
15:00	30m	15:30	Talk	Ilaria Costa	Conference room
15:30	30m	16:00	Talk	Jasper Roosmale- Nepveu	Conference room
16:00	30m	16:30	Coffee break		
16:30	1h	17:30	Student feedback		ТВА
17:30	2h	19:30	Free time		
19:30	1h	20:30	Dinner		Restaurant
20:30	1h	21:30	Career beyond phys. (zoom)	Francesco Capponi	Restaurant

#### Friday, Sep 29

Time	Duration	End time	Type of event	Speaker	Location
07:00	2h	09:00	Breakfast		Restaurant
09:00	45m	09:45	Checkout		
09:45	0d	09:45	Departure		